De Burcht
Tours en opera

Rondleidingen

Data rondleidingen op Open Dag 2018
zondag 21 januari (geannuleerd)
zondag 11 maart
zondag 13 mei (afwijkende starttijd: 16.00 uur)
zondag 24 juni


 

U kunt zich op deze dagen inschrijven voor een rondleiding. De rondleiding start om 13.00 uur en duurt anderhalf uur. De kosten bedragen €10,- per persoon.Bij minder dan 10 aanmeldingen gaat de rondleiding niet door. Indien de rondleiding niet doorgaat, hoort u dit uiterlijk een week van tevoren.
Aangezien wij zalen verhuren kan het zijn dat niet alle ruimtes te bezichtigen zijn. Als er veel ruimtes verhuurd worden, behouden wij het recht de rondleiding een week  er voor te annuleren
 
U kunt zich opgeven voor de rondleidingen via ons algemene mailadres. Graag bij opgave de naam, het aantal personen en een telefoonnummer (in geval van annuleren) vermelden.

Rondleidingen zijn ook op afspraak mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020-6241166 of per mail info@deburcht.nl.

 

Zondag 13 mei Opera 'hadjememaar'

hadjemaar’ is een tragi-komische opera over politiek en populisme, ontleend aan de zeer korte politieke carrière in 1921 van de straatzanger Hadjememaar. Deze opera speelt zich in het heden af en geeft cynisch commentaar op dwaasheden in de politiek. In vijf kwartier buitelen de dwaze verwikkelingen over elkaar heen, met rampzalige gevolgen voor de hoofdpersonen.

Paul Prenen componeerde meeslepende muziek op een libretto van Olaf Mulder

Met: Peter Schoenaker, Myra Kroese, Tjamke Roelofs en Paul Prenen zelf.

De opera  begint om 14.30 uur (deuren open om 14.00 uur).
Kosten bedragen €20,- (aan de kassa te betalen, contant)
Na  de opera start om 16.00 uur een rondleiding door het gebouw. De rondleiding duurt anderhalf uur. Indien u kiest voor de opera en de rondleiding krijgt u 25% korting op de rondleiding (alleen rondleiding €10,-, in combinatie met opera €7,50).
U kunt zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar  info@deburcht.nl  (bij opgave svp vermelden:  naam, aantal personen, telefoonnummer en of u ook mee wil doen aan de rondleiding).